Entérate
Entérate.

El proper dimecres 26 de març se celebra a Barcelona la fira Entérate de tu futuro, un esdeveniment multiàrea que s’organitza a 11 ciutats de l’Estat amb l’objectiu d’informar i assessorar els joves universitaris sobre l’oferta educativa i laboral existent a nivell nacional i internacional. 

La fira és organitzada per B4Work, amb el suport i col·laboració d’empreses i entitats locals, i al llarg del 2014 es durà a terme també a Las Palmas, Madrid, Múrcia, Santiago de Compostela, Salamanca, Bilbao, València, Granada, Málaga i Sevilla.
 
Per a l’edició de Barcelona, que tindrà lloc el proper dimecres 26 de març, a l’Hotel Joan Carles I, els organitzadors han convidat la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació a coorganitzar una taula rodona sobre coworking, la nova forma d’organització del treball que ha tingut un gran creixement al nostre país durant els darrers anys. El coworking o co-treball és una pràctica vinculada al desenvolupament de l’economia col·laborativa i la societat del coneixement. Segons dades publicades recentment, Catalunya és el 4t país del món en número d’espais de coworking (130) i el primer pel que fa a la seva densitat (número d’espais per habitant). 
 
La taula rodona, que tractarà d’analitzar els elements inherents al coworking (l’economia col·laborativa, l'emprenedoria i el treball per compte propi i l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació, TIC), comptarà amb els següents participants: 
· Ricard Faura, cap del Servei de Societat del Coneixement, de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat.
· Un representant de l'àrea d'emprenedoria de la Direcció General d’Economia Social i Cooperativa i Treball Autònom de la Generalitat.
· Una representació de Cowocat, l’Associació de Coworking de Catalunya.
· Andrea Garcia, de Valkiria Hub Space, espai de coworking.
 
L’acte, que serà presentat i conduït per Ricard Benítez, del Servei de Societat del Coneixement de la Generalitat, tindrà lloc a les 13.00 hores, a una sala del recinte firal amb capacitat per a 80 persones.