Eines dels tallers de'elCanal
Eines dels tallers de'elCanal.

Us presentem la programació de tallers formatius del Punt TIC elCanal pel mes de juny.

Podeu apuntar-vos a qualsevol dels tallers a través de les nostres vies de contacte. Són gratuïts i cal reservar plaça perquè aquestes són limitades.

Contacte:

  • elCanal (C/Baixa Cortada 1, 2n pis).
  • 93 851 11 73
  • puntic@manlleu.cat

Tallers de Tarda

# Navegació bàsica per Internet
Un taller adreçat a persones que no tenen un coneixement d'Internet i volen aprendre a navegar i descobrir els avantatges de la xarxa.
Divendres, 8 de juny. De 18 a 20h

# Repàs ACTIC
Sessió formativa i de repàs. Vols saber què és l'Acreditació de Noves Tecnologies de la Generalitat? Estàs estudiant i tens dubtes? T'examines i vols fer una última repassada? Vine i t'ajudarem!
Dilluns, 11 de juny. De 18 a 20h

# Treball en línia (I): Google Docs
Crea documents en línia i oblida't de pen-drives, CDs, correus electrònics... Accedeix des de qualsevol ordinador i comparteix-los per treballar en grup. Coneix Drive, una nova forma d'accedir a Google Docs.
Divendres, 15 de juny. De 18 a 20h

# Treball en línia (II): Dropbox
Imagina una carpeta que estigui sempre disponible a qualsevol ordinador que facis servir i també al teu telèfon mòbil. On sempre hi puguis guardar fotos i arxius i compartir-la amb els amics. Aquesta carpeta existeix i es diu Dropbox.
Dilluns, 18 de juny. De 18 a 20h

# Com trobar allotjament a l'estranger
*Taller inclòs dins la Setmana Temàtica d'elCanal Treballar a l'estranger
 Tens previst fer un viatge a l'estranger? Rastreja la web i estigues informat sobre com trobar el millor allotjament al millor preu.
 Divendres, 22 de juny. De 18 a 20h

#Pinterest
Has sentit a parlar de Pinterest? Per uns és el futur de les xarxes socials. Per a uns altres, un simple passatemps. Organitza i comparteix tot allò que trobis a la web de manera simple, visual i atractiva.
Dilluns, 25 de juny. De 18 a 20h

# Albums Hoffman
S'acosten les vacances i tots tenim les càmeres de fotos a punt. Fes un àlbum de fotos Hoffman on posar-hi les teves millors imatges.
Divendres, 29 de juny. De 18 a 20h

Tallers de matí

# Prezi
Has de fer una presentació per temes de feina, estudis, o qualsevol altre motiu? Deixa les típiques diapositives i prova Prezi. Aconseguiràs presentacions molt més dinàmiques i impactants.
Dijous,14 de juny. De 9.30 a 11.30 h

# Correu electrònic
Taller per a usuaris que encara no tenen coreu electrònic o volen repassar els continguts bàsics i aprendre a organitzar la nostra bústia.
Dijous, 21 de juny. De 9.30 a 11.30h

# Seguretat a Internet
Fonaments bàsics de la seguretat a Internet. Aprenem a navegar de forma segura i sense perills
Dijous, 28 de juny. De 9.30 a 11.30h