Resum Noticia:

El Telecentre de Les Preses realitzarà un taller sobre el Certificat Digital i la factura digital.

Descripció:

Entre les moltes activitats que realitza el Telecentre de Les Preses, trobem la de divulgar les TIC entre emprenedors i PIMES de la comarca de la Garrotxa. I entre les aplicacions que sens dubte tenen una gran utilitat per a les empreses, trobem el Certificat Digital i la factura digital. Davant la importància que tenen, i degut a l’interès que desperten entre els emprenedors i empresaris de la comarca, el telecentre dedicarà un taller a tractar aquest dos temes.

El taller sobre el certificat digital ja es va realitzar una altra vegada, llavors, aquesta serà la segona edició, i, com a novetat, aquesta vegada incorporarà el tema de la factura digital. El programa del taller és el següent:

-         Què és un certificat digital?

-         Per a què serveix?

-         Com obtenir-lo?

-         Com gestionar-lo?

-         Els usos del certificat digital

-         Tràmits i gestions

-         Què és la Factura Digital?

-         Per què serveix la factura Digital?

-         Quan es pot utilitzar i com fer-ho

El taller tindrà també una part eminentment pràctica, ja que s’explicarà com instal·lar i fer servir el certificat i la factura digital. 

Entre els avantatges que comporten aquestes noves eines digitals es poden destacar l’estalvi de paper i de temps. I, encara que potser no sigui tant visible, el seu ús també comporta un estalvi de diners, sobretot en el cas de la factura digital, ja que estalvia moltes despeses de correu.

Aquesta formació es realitzarà el 17 i 19 de juny, de 18:30 a 20:00 hores.

A part d’aquest taller, properament al Telecentre de Les Preses realitzarà una xerrada sobre les wikis. Serà el dia 29 de maig a les 9:00 del matí. Està també a punt de començar un curs dedicat a l’entorn Línux. Serà el proper dissabte dia 17. I, abans d’acabar aquest semestre, encara hi haurà temps per realitzar un curs de retoc fotogràfic amb el programa GIMP. El curs és de 15 hores i s’iniciarà el dia 2 de juny.

Una altra novetat d’aquest mes a la web del  Telecentre de Les Preses és que tots els usuaris que ho vulguin es poden subscriure a les novetats de formació i de la borsa de treball a través del correu electrònic. Aquesta nova forma de subscripció s’afegeix a la ja existent de subscripció o sindicació mitjançant RSS.