Gestió de conflictes
Gestó de conflictes.

L'objectiu del taller va ser el d'introduir als joves i pares i mares en la Resolució Alternativa del conflicte a partir de dinàmiques participatives, en què es van treballar conceptes bàsics com: el conflicte, el treball cooperatiu, les percepcions, la mediació...

Amb l'arribada dels i les joves a l'Institut s'obre un nou horitzó per a les dinàmiques dins l'espai familiar. L'Òmnia Sta. Eulàlia des de la proximitat que permet el treball constant amb joves i adolescents, va proposar un taller per a famílies en el qual conèixer els conflictes que ens amoïnen i maneres de gestionar-los.

En les diferents activitats que es van realitzar al taller es van treballar diferents tècniques de negociació, la col·laboració, la bona comunicació, etc.

La dinamitzadora del punt, Eva Martínez Gonzalez, juntament amb la tècnica del Servei de Mediació Ciutadana del Berguedà, valora molt positivament aquesta activitat que va tenir un gran èxit d'assistència. Per això, estan valorant de fer-ne un altre al mes de juny.