Resum Noticia:

La Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya convoca una subvenció per promoure l'associacionisme juvenil, mitjançant el suport a projectes especialment rellevants adreçats a joves.

Descripció:

Beneficiaris: Les entitats que es poden presentar a aquesta convocatòria són les següents:
 

A) Associacions juvenils que estiguin inscrites com a tals en el Registre d'Associacions del Departament de Justícia, o bé que especifiquin el seu caràcter juvenil als estatuts.

B) Seccions juvenils d'entitats, associacions, partits polítics, sindicats i parròquies amb òrgans de decisió propis.

C) Altres entitats sense finalitats de lucre que realitzin una activitat que s'adreci de forma específica i exclusiva a joves.

Les actuacions susceptibles d'ésser subvencionades són aquestes:

  • En el cas de les entitat de tipus A i B:
  1. Despeses vinculades al funcionament ordinari (sempre i quan no rebin ja subvencions de la Secretaria de Joventut, directament o a través de la seva federació o moviment).
  2. Programes d'actuació que tinguin utilitat social i atenguin als objectius del Pla Nacional de Joventut de Catalunya.
  • En cas de les entitats de tipus C:
  1. Només un projecte o programa d'activitats adreçat específicament i exclusivament a joves i que sigui especialment rellevant.

Aquesta subvenció compta amb un total de 1.210.930 €. No hi ha quantitat mínima ni màxima. Una junta d'avaluació (Consultar Ordre ASC/20/2008, de 4 de gener, punt 7, pàg. 8420) determinarà si un projecte pot rebre subvenció i si aquesta cobreix tot el projecte o només una part. La junta es basarà en els següents criteris per emetre la seva resolució:

La data límit per presentar el projecte és el 29 d'abril.

Més informació:

Preguntes freqüents sobre aquesta subvenció

Ordre ASC/20/2008, de 4 de gener

Resolució ASC/836/2008, de 12 de març