ANODERWOLD, empresa social que pretén democratitzar la innovació social, organitza del 24 de novembre a l'1 de desembre una edició de la trobada Startup Pirates a Barcelona, adreçada a persones que tinguin una idea d'emprenedoria social i necessitin un cop de mà. El Museu Marítim de Barcelona i Casa Àsia acolliran aquest esdeveniment.

Startup Pirates @ Barcelona
Startup Pirates @ Barcelona.

Es tracta d'un programa intensiu d'una setmana per a potencials persones emprenedores. Startup Pirates @ Barcelona els vol proporcionar una manera creativa i diferent per adquirir el coneixement, les eines i desenvolupar les competències que els permetran transformar les seves idees en models de negoci. Diversos experts en la matèria oferiran ponències durant tota la setmana i exerciran de mentors/ores per als emprenedors/ores.

Les inscripcions estan obertes fins al 10 de novembre. Els organitzadors seleccionaran de tots els candidats aquells que acabaran participant a la trobada.

El programa es va iniciar a Porto, Portugal, el juliol del 2011. Des de llavors, ha crescut internacionalment amb gran èxit i ja compta amb més de 15 edicions confirmades a 10 països i 4 continents.

We are Pirates! Jump on Board. from Startup Pirates on Vimeo.