Spark13
Spark13.

Spark 2013 comença ja a perfilar-se i compta amb un inici molt destacable, ja que, el proper 27 de febrer serà persentat en el marc del Mobile World Congress 2013. En l'acte intervindrà Vicente Martínez, secretari general d'Innovació Junta Andalusia; Miguel Raimilla, director de Telecentre.org; Gabriel Rissola, director generla de Telecentre-Europe; i Juan Francisco Delgado, president de l'Asociación Comunidad Redes de Telecentros.

La presentació es durà a terme en dos espais i en dues ocasions diferents: a les 11.00 hores a l'estand de Telefónica i a les 13.30 hores l'estand de Vodafone. Es podrà seguir en directe a través de la plana de la comunitat espanyola de telecentres.

Spark 2013 es realitzarà el 28 i 29 de maig a Granada. Busca convertir-se en el primer gran esdeveniment del moviment d'innovació social mundial, que marqui un abans i un després en la relació i implicació de les empreses (grans, mitjanes i petites de tot el món) en aquesta dinàmica de desenvolupament i progrés econòmic i social.