El pròxim dimarts 31 d’octubre, de 10.30 a 12 hores, es dinamitzarà una nova trobada virtual sobre la relació entre famílies i TIC per a la comunitat de la Xarxa Punt TIC. Inscriu-t'hi!

Imatge de família
Imatge de família. 2021. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Aquest mes d’octubre, la trobada virtual de la Xarxa Punt TIC posarà el focus en la relació entre famílies i TIC. La sessió, dirigida exclusivament a la comunitat de la Xarxa Punt TIC, persones dinamitzadores i entitats gestores, s’impartirà el pròxim dimarts 31 d’octubre, de 10.30 a 12 hores. La nova trobada virtual comptarà amb la participació de la psicòloga clínica Dominica Díez Marcet, qui conduirà la sessió i oferirà eines i consells a la comunitat de la Xarxa Punt TIC sobre els efectes de l’ús de pantalles a la infància i a l’adolescència. Entre altres aspectes, la Dominica Díez Marcet compartirà amb les persones dinamitzadores i amb les entitats gestores de la Xarxa Punt TIC estratègies de comunicació entre pares, mares, fills i filles, recomanacions per a un ús saludable de les tecnologies, controls parentals i guies i llibres d’interès. La trobada virtual tindrà una durada aproximada d’una hora i trenta minuts. En aquest sentit, es destinarà una hora a la ponència de la Dominica Díez Marcet i trenta minuts a un debat posterior per tal de plantejar les preguntes, els dubtes i les aportacions pertinents.

Actualment, la Dominica Díez Marcet és la responsable de la Unitat d’Addiccions Comportamentals de la Divisió de Salut Mental d’Althaia, la Xarxa Assistencial Universitària de Manresa. De la mateixa manera, la Dominica Díez Marcet és membre del grup assessor de la Subdirecció General de Drogodependències del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i professora associada a universitats catalanes.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest formulari en línia.