Des del dilluns 15 de gener i fins al dimecres 7 de febrer, s’oferiran tres cursos en línia tutoritzats: dos sobre la intel·ligència artificial i un sobre la plataforma Decidim. Inscriu-t’hi!

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

Properament, s'iniciarà una nova edició del Campus d’Hivern. Enguany, la iniciativa s’oferirà des del dilluns 15 de gener i fins al dimecres 7 de febrer i comptarà amb tres cursos en línia tutoritzats. En primer lloc, es dinamitzarà el curs asíncron ‘Intel·ligència artificial: text i veu’. La formació posarà el focus en descobrir com utilitzar diverses eines de generació de text i de veu per a donar suport a les tasques de la persona dinamitzadora i aprofundirà en funcionalitats concretes que ajuden a optimitzar el temps i que poden ser adaptades fàcilment per a fer activitats formatives. En segon lloc, es dinamitzarà el curs asíncron ‘Intel·ligència artificial: imatge i vídeo’. La formació explorarà diverses eines d’intel·ligència artificial amb les quals es pot millorar la comunicació i la creació de continguts i a través d’un cas pràctic, reflexionarà al voltant de les possibilitats d’aquestes eines, així com dels avantatges i dels inconvenients. En tercer lloc, es dinamitzarà el curs asíncron ‘La plataforma Decidim i la participació ciutadana a Catalunya’. La formació presentarà Decidim, la plataforma digital més distribuïda a Catalunya per a vehicular processos participatius, i donarà a conèixer les seves característiques, així com parlarà d’exemples concrets de processos participatius i experimentarà amb una instància de testeig pràctica i arrelada.

El Campus d’Hivern buscarà incrementar les competències digitals, oferir noves eines i provar nous recursos. Les sessions formatives en línia estaran dirigides a les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i comptaran amb l’acompanyament personalitzat, el seguiment constant i el suport individualitzat de les persones responsables de l’Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC. Les persones participants podran obtenir un certificat de superació de la formació. En concret, l’avaluació tindrà en compte diversos elements com, per exemple, la lectura del material, la realització de les activitats pràctiques, la participació en els fòrums i la resolució del qüestionari avaluatiu de la formació.

Les persones interessades poden apuntar-se al Campus d’Hivern a través d’aquest enllaç en línia.