FiraInnova 2013 de Corbera de Llobregat
FiraInnova 2013 de Corbera de Llobregat.

L’objectiu principal de la FiraInnova és dinamitzar el territori i promoure l’activitat de la xarxa empresarial local vers l’exterior, per tal de donar un impuls al desenvolupament comercial i empresarial de Corbera. Alhora, pretén posar en valor el concepte d'innovació com a idea principal en el plantejament professional que es fa en qualsevol negoci i que permet renovar i apropar el comerç i l'empresa a la ciutadania.

La cinquena edició de la fira tindrà lloc el 18 i 19 de maig, al carrer Sant Antoni de Corbera de Llobregat. Aquest esdeveniment combina lleure i negoci, oferint tot un ventall de propostes lúdiques per a tots els públics: fira d'exposició, jocs i espectacles, desfilades, exhibicions de ball, etc. També tindran lloc un seguit de conferències professionals amb l'objectiu d'oferir un espai de reflexió i debat.

El cicle de conferències "Smart cities, desenvolupament econòmic i social" tindrà lloc el dissabte 18 de maig a les 11.30 hores, a la Biblioteca municipal de Can Baró. Dins d’aquest cicle es farà la presentació del projecte Corbera App, on participarà el director general de Política i Promoció Econòmica de la Generalitat de Catalunya, Albert Carnè. També es realitzarà la taula rodona "Com evolucionar cap a una ciutat intel·ligent?".

Per a més informació podeu consultar el programa i la pàgina de Facebook de la FiraInnova. També podeu seguir l'etiqueta #firacorbera a Twitter i Instagram.