Logotip SparkLab
Logotip SparkLab.

SparkLab vol presentar una nova estratègia i model de desenvolupament dels telecentres, amb la participació de grups d'interès tant socials com empresarials i altres agents interessats en les noves oportunitats que ofereixen les TIC. Es tracta d'una iniciativa de la Fundació Telecentre.org, la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU) i el Govern de Catalunya.

Els dies 17 i 18 d'octubre, entre altres activitats, tindran lloc les primeres SparkTalks, debats amb experts en innovació social oberts al gran públic, i tallers adreçats a professionals, sota invitació.

La Sala Emprèn de Barcelona Activa (C/ Llacuna 162-164) acollirà les xerrades que conformen les Spark Talks, el proper divendres 18 d'octubre de les 16.00 a les 19.00 hores. Sota el lema “There is no future without innovation”, les conferències es podran seguir també per streaming a través de la plana web de Punt TIC.

L'entrada per accedir a aquestes xerrades és lliure i gratuïta però és necessari fer una inscripció prèvia fent clic a la imatge.