Des de fa anys, Sant Feliu Innova participa en el programa de suport a l'emprenedoria Yuzz, que ara ha passat a dir-se Explorer. Ara estan engegant una nova edició i el dilluns 4 de desembre organitzen una sessió informativa. La inscripció al programa està oberta fins al 8 de desembre.

Sessió informativa sobre el programa Explorer, a Sant Feliu de Llobregat
Sessió informativa sobre el programa Explorer, a Sant Feliu de Llobregat. Autor: Sant Feliu Innova. Llicència: Tots els drets reservats.

Explorer ofereix formació, suport i assessorament acompanyant els joves emprenedors i emprenedores durant tot el desenvolupament del seu pla de negoci. Concretament, els proposa un programa formatiu de cinc mesos per adquirir habilitats professionals i els coneixements necessaris per tirar endavant el seu projecte. Els/les participants opten a 60.000 euros en premis, 50 viatges a Silicon Valley, el premi Woman Explorer Award amb 20.000 euros de premi i el premi Disruptive Technology Explorer Award de 3.000 €.

El programa compta amb una xarxa de més de 50 centres amb capacitat per acollir 1000 joves emprenedors/ores. Un d'aquests és Sant Feliu Innova. Per tal de donar a conèixer les característiques d'aquesta nova edició del programa, aquest centre organitza una sessió informativa. Serà dilluns 4 de desembre, a les 19.00 hores, al Centre Cívic Les Tovalloles.

La inscripció per participar al programa Explorer es pot realitzar a través d'aquest formulari fins al 8 de desembre.