Un equip de la First Lego League
Un equip de la First Lego League.

La competició First Lego League s'adreça a joves de 10 a 16 anys i té per objectiu promoure vocacions científiques i tecnològiques a través de l'estimulació de les habilitats i competències. Els/les joves dissenyen, construeixen i programen un robot, tot aplicant conceptes de ciència i tecnologia del món real, i desenvolupen habilitats de treball en equip, emprenedoria, innovació i creativitat.

Enguany aquesta competició inclou una primera fase que han anomenat microFLL, en què els equips competeixen en primer lloc en el seu centre per després participar al torneig classificatori de la seva ciutat.

La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació vol apropar la robòtica i aquesta competició als dinamitzadors/ores de la nostra xarxa. Així, us ofereix, juntament amb la Fundació Scientia, una sessió informativa sobre aquesta competició el dimecres 16 d'octubre. Es realitzarà d'11.00 a 13.00 hores, a la seu de la DGTSI (Carrer de Salvador Espriu, 45-51, L'Hospitalet de Llobregat).

Podeu realitzar la inscripció emplenant aquest formulari.