El centre de coworking Valkiria Hub Space, situat al Poble Nou, Barcelona, fa una aposta per la conciliació de la vida laboral i familiar i l'educació dels fills i filles de les dones emprenedores amb el nou servei Co-baby, un espai on el nadó estarà protegit, se sentirà estimat i estimulat mentre la seva mare està treballant.

Servei Co-baby a l'espai de coworking Valkiria Hub Space
Servei Co-baby a l'espai de coworking Valkiria Hub Space.

Aquesta iniciativa és fruit de la col·laboració amb el servei pedagògic La Casetta a casa teva, que ofereix una alternativa o complement a la guarderia, basant la seva metodologia en l'estimulació, la creativitat i l'afecte.

Des de Valkiria expliquen les seves motivacions per posar en marxa aquest projecte de la següent manera: “En Valkiria estem convençudes que a totes les mares emprenedores els agradaria poder desenvolupar la seva trajectòria professional i al mateix temps veure créixer el seu nadó, gaudir-lo, tenir-lo a prop, sobretot en els seus primers anys de vida en els quals és tan important el vincle matern”.

Es tracta d'un servei adreçat a dones emprenedores amb nadons de més de cinc mesos. A més, funcionarà també amb activitats específiques i com a servei puntual en esdeveniments i formacions organitzades a Valkiria. En aquest context, serà obert a nens i nenes més grans (a partir dels 3 anys) amb tallers per descobrir i desenvolupar els diferents llenguatges expressius.

Tota una aposta per la innovació social i la conciliació!