Els dies 21, 22 i 23 de maig, de 10 a 18 hores, se celebrarà el Barcelona Cybersecurity Congress al Hall 1 de la Fira de Barcelona a la localitat de L’Hospitalet de Llobregat.

Imatge d'ordinador
Imatge d'ordinador. 2020. Tipus de lletra: Pexels. Llicència: BY-SA.

L’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, amb el suport de Fira Barcelona, organitzarà una nova edició del Barcelona Cybersecurity Congress. L’esdeveniment es farà els dies 21, 22 i 23 de maig, de 10 a 18 hores, al Hall 1 de la Fira de Barcelona, que es troba a l’Avinguda Joan Carles I, número 64, de la localitat de L’Hospitalet de Llobregat. Novament, el Barcelona Cybersecurity Congress, que comptarà amb la participació dels principals actors del sector, com, per exemple, Tom Liston de Wolf Mala Seguretat, Matteo Lucchetti del Centre de Competències en Ciberseguretat Cyber 4.0, Steve Mostassa de National Automation, Inc., Maria Manuela Catarina de la Direcció Nacional de Ciberseguretat o Peter Jackson de SGS ECL, buscarà trobar solucions als reptes i als desafiaments relacionats amb la ciberseguretat, donar a conèixer les tendències mundials i les noves regulacions i descobrir noves vies de col·laboració per a construir un món digital millor. En el marc de l’esdeveniment, hi haurà conferències, xerrades i sessions inspiradores, així com un espai per a conèixer, aprendre i practicar les habilitats i les capacitats en ciberseguretat en un entorn inspirador i interactiu.

El Barcelona Cybersecurity Congress se celebrarà conjuntament amb l’IOT Solutions World Congress, que se centrarà en les darreres tendències de transformació digital i en les tecnologies rupturistes i innovadores.

Les persones interessades poden apuntar-se a través d’aquest enllaç en línia.