Congrés Internacional de Telecentres 2011
Congrés Internacional de Telecentres 2011.

Avui, dilluns 24 de gener, a les 16:00 hores Dolors Reig, professora, consultora TIC i editora del bloc El caparazón, participarà a la taula rodona "Empoderament de la dona a través dels telecentres". A les 16:45 hores Vicens Badenes, director general de Citilab-Cornellà, farà la presentació "Sostenibilitat del model de Cooperació públic-privat. Economia Aplicada. Model CITILAB".

Demà, 25 de gener, a les 16:30 hores Ricard Faura, de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Cataluya, moderarà el workshop "Living Lab i Espais Socials d'Innovació".

A més a més, la Xarxa Punt TIC i Òmnia estan presents a l'espai de comunicacions. D'una banda, està la presentació de la nostra xarxa: Punt TIC: una red que reequilibra el territorio i d'altra banda, els blocs dels Òmnia de presons: Mujeres, TIC y prisión: Dones 2.0 i Mujeres, TIC y prisión: La Isla Radio Blog. La Fundació Televall també hi ha fet arribar una presentació: Evolución de un telecentro hacia la sostenibilidad: Televall en Catalunya.

Més informació:

 

  • Presentació de Dolors Reig:

 

  • Presentació de la Xarxa Punt TIC: