Logo BiblioLab
Logo BiblioLab. Autor: Diputació de Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats.

En aquesta segona edició es pretén consolidar el programa encara més al territori, donar-li continuïtat i seguir incrementant el protagonisme de la ciutadania en les accions desenvolupades i en l’elaboració del repte social.

Qui s'hi pot presentar?

La convocatòria, va dirigida a persones jurídiques, sense ànim de lucre (universitats, entitats, associacions, fundacions, cooperatives, etc). Rebrà ajut econòmic un màxim d’un projecte per entitat i un màxim de dos per municipi (en aquest darrer cas, dos projectes de dos entitats diferents).

Període d'execució i import de la subvenció

Els projectes seleccionats s’hauran de dur a terme entre els dies 1 de juliol de 2020 i 31 de juliol de 2021 i seran subvencionats en un 50% fins a un màxim de 10.000 €.

Jornada Cocrea BiblioLab

La Jornada Cocrea BiblioLab tindrà lloc el proper 31 de març a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé (Barcelona) i servirà per motivar la presentació de projectes. 

L'objectiu és posar en relació entitats amb biblioteques i ajuntaments per tal d’establir vincles que puguin derivar en noves idees i/o projectes susceptibles de presentar-se a la convocatòria d’ajuts.

En el cas d’entitats que tinguin un projecte concret, a la sessió podran aprofundir en el seu arrelament amb un municipi i biblioteca segons afinitats temàtiques i/o repte social.

Per participar-hi cal inscriure’s aquí fins al 9 de març.

Presentació de sol·licituds

El període de sol·licituds de les subvencions: del 20 de març al 27 d'abril de 2020. Per participar-hi cal inscriure’s aquí i aportar la documentació necessària a les bases de la convocatòria.