La Diputació de Barcelona aprova la segona convocatòria BiblioLAB per persones jurídiques sense ànim de lucre. El període de sol·licituds de les subvencions és del 20 de març al 27 d'abril de 2020.

Logo BiblioLab
Logo BiblioLab. Autor: Diputació de Barcelona. Llicència: Tots els drets reservats.

En aquesta segona edició es pretén consolidar el programa encara més al territori, donar-li continuïtat i seguir incrementant el protagonisme de la ciutadania en les accions desenvolupades i en l’elaboració del repte social.

Qui s'hi pot presentar?

La convocatòria, va dirigida a persones jurídiques, sense ànim de lucre (universitats, entitats, associacions, fundacions, cooperatives, etc). Rebrà ajut econòmic un màxim d’un projecte per entitat i un màxim de dos per municipi (en aquest darrer cas, dos projectes de dos entitats diferents).

Període d'execució i import de la subvenció

Els projectes seleccionats s’hauran de dur a terme entre els dies 1 de juliol de 2020 i 31 de juliol de 2021 i seran subvencionats en un 50% fins a un màxim de 10.000 €.

Jornada Cocrea BiblioLab

La Jornada Cocrea BiblioLab tindrà lloc el proper 31 de març a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé (Barcelona) i servirà per motivar la presentació de projectes. 

L'objectiu és posar en relació entitats amb biblioteques i ajuntaments per tal d’establir vincles que puguin derivar en noves idees i/o projectes susceptibles de presentar-se a la convocatòria d’ajuts.

En el cas d’entitats que tinguin un projecte concret, a la sessió podran aprofundir en el seu arrelament amb un municipi i biblioteca segons afinitats temàtiques i/o repte social.

Per participar-hi cal inscriure’s aquí fins al 9 de març.

Presentació de sol·licituds

El període de sol·licituds de les subvencions: del 20 de març al 27 d'abril de 2020. Per participar-hi cal inscriure’s aquí i aportar la documentació necessària a les bases de la convocatòria.