Una vintena de dinamitzadores han participat en la sessió virtual, on s’ha posat el focus en l’idCAT mòbil i en com apropar aquesta eina digital a les usuàries de la Xarxa Punt TIC. Llegeix més!

Imatge de trobada virtual
Imatge de trobada virtual. 2023. Tipus de lletra: Xarxa Punt TIC. Llicència: Tots els drets reservats.

El passat dimecres 20 de setembre, la Xarxa Punt TIC va celebrar una trobada virtual sobre experiència ciutadana. En concret, la sessió va girar al voltant de l’idCAT mòbil i de com apropar aquesta eina digital a les persones usuàries de la Xarxa Punt TIC. Així doncs, una vintena de persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC van formar part de la trobada virtual, que va ser conduïda per la Ivet i l’Albert, dues formadores de la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. En essència, les dues formadores van presentar els materials sobre l’idCAT mòbil i van resoldre les consultes, les preguntes i els dubtes de les persones assistents. L’objectiu de la sessió va ser afavorir una col·laboració entre la Xarxa Punt TIC i la Direcció General de Serveis Digitals i Experiència Ciutadana per a apropar les eines digitals a la ciutadania.

En aquest sentit, arran la trobada virtual, aquesta setmana, s’ha parlat dels primers acords amb algunes persones dinamitzadores. No obstant això, totes les persones dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC que vulguin programar la formació de l’idCAT mòbil en els seus punts poden fer-ho. Únicament, han de contactar amb l’Oficina Tècnica i de Dinamització enviant un correu electrònic a oficina.tecnica@punttic.cat.