Sant Feliu On Line finalista dels III Premis Espiral Edublogs 09
Sant Feliu On Line finalista dels III Premis Espiral Edublogs 09.

L'Associació Espiral ha agraït la seva participació a tothom que ha presentat un bloc als premis i ha fer públic el llistat dels blocs finalistes. a més, ha posat al seu abast un logotip especial dels premis per poder donar a conèixer que en són finalistes.

La Regidoria de Noves Tecnologies de Sant Feliu de Llobregat va presentar la candidatura de la plana sant Feliu On Line amb la següent descripció: "Presentem el bloc del projecte municipal d'alfabetització digital "Sant Feliu On Line", una bitàcola amb vocació didàctica emmarcada en l'educació no formal, on té un especial protagonisme el Telecentre municipal. Al bloc es relata el dia a dia del Telecentre, i es posen a disposició del visitant recursos educatius relacionats amb les TIC, sobretot a nivell d'iniciació." Ara, juntament amb nou altres webs, Sant Feliu On Line és finalista de la categoria d'assessorament, formació i associacions. Felicitats!

Caldrà esperar fins el 4 de maig per conèixer quins seran els guardonats/des. El lliurament de premis tindrà lloc dissabte 6 de juny en el marc de la Jornada Espiral que se celebrarà a Madrid.

Més informació: III Premi Espiral Edublogs 09