Sant Feliu de Llobregat celebra la seva primera gimcana Wi-Fi
Sant Feliu de Llobregat celebra la seva primera gimcana Wi-Fi.

Les tres primeres persones que van obtenir les cinc respostes correctes, Àlex Lasmarías, Anna Cabré i Irene Alguacil, van guanyar un ordinador portàtil, una impressora làser de color i un mp4 respectivament.

Els participants de la gimcana havien de disposar del certificat digital IdCat per poder connectar-se als cinc punts Wi-Fi de la ciutat: Jardins del Palau Falguera, Torre del Roser, plaça de la Vila, plaça de Can Maginàs i plaça de les Roses. Podien recórrer aquests cinc punts en l’ordre que volguessin, i en cadascun hi van trobar membres de l’organització de la gimcana, que va comptar amb la col·laboració dels alumnes de la Casa d’Oficis. Aquests els lliuraven una pregunta, els participants cercaven la informació als webs municipals i enviaven la resposta a una bústia de correu.

L’acte de lliurament de premis, celebrat al Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat, va comptar amb la presència de la secretària de Funció Pública i Modernització de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, Teresa Aragonés; el regidor de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Feliu, Carles Soriano, i el director de l’àrea de Tecnologies i Gestió del Coneixement de l’Ajuntament de Sant Feliu, Mario Alguacil.

Es va aprofitar l’ocasió per donar per inaugurats els cinc punts Wi-Fi de la ciutat que, a més d’oferir connexió a Internet als ciutadans, neixen amb la vocació d’ampliar els serveis telemàtics de l’Ajuntament fora dels espais habituals i sense restriccions horàries, ja que estan disponibles les 24 hores del dia i 365 dies l’any.

D’aquesta manera, els ciutadans ja poden fer diversos tràmits amb l’Ajuntament sense adreçar-s’hi físicament, com participar en l’entrevista online amb l’alcalde, fer consultes i canvis al padró, sol·licitar permisos d’obres, comunicar queixes i suggeriments, etc.