Des de l’Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC, hem elaborat un reportatge audiovisual amb dades, xifres i resultats sobre els darrers dotze mesos de l’any. Gaudeix-lo!

Aquest desembre, des de l’Oficina Tècnica i de Dinamització de la Xarxa Punt TIC, hem elaborat un reportatge audiovisual amb dades, xifres i resultats sobre els darrers dotze mesos de l’any. Actualment, la Xarxa Punt TIC compta amb 409 Punt TIC, entre els quals cal destacar la nova adhesió del Punt TIC Centre Cívic Vista Alegre (On Lab) a la localitat de Castelldefels (Barcelona). Aquest 2023, hem organitzat set accions formatives, set trobades virtuals, una trobada territorial presencial a la localitat de Tàrrega (Lleida) i una nova edició de la Jornada de Dinamització de la Internet Social. També, hem publicat 258 articles i 81 esdeveniments, que han rebut un total de 106.319 visites. A les xarxes socials, les impressions s’han situat en 97.610 a Twitter, en 2.670 a Facebook i en 5.334 a Instagram i les visualitzacions s’han situat en 4.213 a YouTube. Així mateix, hem posat en marxa el bloc Famílies TIC amb onze recursos disponibles i hem enviat 59 butlletins informatius a un total de 1.820 persones.

Enguany, a la Xarxa Punt TIC, hem posat el focus en la cultura digital, en la intel·ligència artificial i en la innovació social digital. De la mateixa manera, hem visibilitzat el paper de les dones en entorns tecnològics, així com hem fomentat la participació de les nenes i de les noies a l’àmbit STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques). Aquest 2023, a la Xarxa Punt TIC, hem treballat per a no deixar ningú enrere, lluitar contra les bretxes digitals i avançar cap a la plena capacitació digital de petits, mitjans i grans.