Logo ACTIC
Logo ACTIC.

Les proves que es faran a partir del 19 de febrer de 2013 tindran com a referència els continguts revisats i actualitzats que consten en l’annex de l’Ordre EMO/417/2012, de 27 de novembre, segons el que especifica la disposició final de l’Ordre, que avui, 19 de desembre, s’ha publicat al DOGC. Aquests nous continguts substituiran els que es detallen en l’annex 2 del Decret 89/2009, regulador de l’ACTIC.

La informació sobre els continguts, tant els originals com els nous, es troba a l’apartat Documentació de referència del portal ACTIC.

Una part dels canvis comporten una actualització dels continguts i introdueix nous conceptes, que recullen l’evolució experimentada durant aquests darrers anys per les TIC i la societat de la informació. L’actualització afecta només les competències C1, C2 i C3. Una altra part dels canvis és de tipus formal, que respon als objectius de reequilibrar les diverses competències mitjançant la reestructuració d’indicadors, i de millorar la claredat i la precisió del text.

Superar la prova després de l’entrada en vigor dels nous continguts comportarà obtenir un certificat actualitzat, però això no suposa que les persones que l'hagin obtingut abans del 19 de febrer de 2013 s'hagin de presentar-hi un altre cop, ja que, els certificats ACTIC no caduquen.

Per a més informació, podeu consultar aquest enllaç.