L'enquesta "Nivell de coneixement sobre usuaris/àries i adaptacions per a persones amb discapacitats" va ser realitzada entre el maig i el novembre del 2010. Va dirigida a dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i recaba informació sobre els coneixements dels dinamitzadors/ores sobre els usuaris/àries amb discapacitats i les adaptacions existents per a aquest col·lectiu.

Adaptacions
Adaptacions.

Aprofitant la publicació dels resultats, s'obre una altra edició de l'enquesta, amb la idea de que arribi a un major nombre de dinamitzadors i dinamitzadores, i poder fer una anàlisi comparativa i evolutiva.

Animeu-vos a omplir l'enquesta d'aquest any. Són només 5 minuts i els resultats ajuden a decidir com s'empren els recursos. Enllaç a l'enquesta del 2011.

A més a més, us recordem que, si ja treballeu amb persones amb discapacitats, des de l'Oficina Tècnica us oferim un servei de préstec d'adaptacions per a treballar amb aquest col·lectiu. Podeu consultar les diferents adaptacions aquí. I si hi esteu interessats/des, només us heu de posar en contacte amb l'Oficina Tècnica: oficina.tecnica [arrova] punttic.cat – 902 365 209.