Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Reserva't la data: el 8 de juny volem "Innovar i Créixer amb les TIC"

Publicat el 20/04/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Jornada Punt TIC i Presó
Jornada Punt TIC i Presó, per Xarxa Punt TIC. 2015. Llicència: BY-NC-SA

El programa Compartim del Departament de Justícia i la Xarxa Punt TIC tornen a unir-se un cop més per organitzar la "Jornada Punt TIC i Presó". En aquesta ocasió la innovació serà el fil conductor d'una trobada que vol reflexionar sobre els reptes i oportunitats que ofereixen les TIC als centres penitenciaris.

La "VII Jornada Punt TIC i Presó: Innovar i créixer amb les TIC" tindrà lloc el proper 8 de juny entre les 9:00 i les 14:00 hores al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (carrer d'Ausiàs March, 40 de Barcelona). La trobada comptarà amb una sèrie de tallers pràctics on els i les participants podran conéixer i experimentar en primera persona diferents experiències i models innovadors d'aprenentatge. La gamificació, la programació o el món audiovisual, entre altres, estaran presents en el programa, que us donarem a conéixer durant els propers dies. Aviat també s'obrirà el període d'inscripcions a la jornada, que serà gratuïta.

Aquesta setena edició consolida un model de col·laboració entre la Xarxa Punt TIC i el programa Compartim que s'ha demostrat eficaç i que, en alguns casos, ha tingut continuïtat més enllà de la pròpia jornada. Fruit de l'edició de 2015, per exemple, va néixer la comunitat online "Créixer amb robots", un espai de trobada per a dinamitzadors/es i altres professionals TIC on compartir recursos, idees i projectes entorn a la robòtica educativa.

 

 

Et pot interessat també

AI and Music Festival
Publicat el 29/03/2021 | Data de l'esdeveniment: 27/10/2021 a 28/10/2021
0
XI Cicle TIC i Presó
Publicat el 16/03/2021
0