La jornada conjunta de la Xarxa Punt TIC i la Xarxa Òmnia se celebrarà el pròxim dijous 24 d’octubre a l’Auditori del Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. No hi faltis!

Imatge de la ‘Jornada de la Internet Social: 25 anys d’inclusió digital a la Xarxa Òmnia’
Imatge de la ‘Jornada de la Internet Social: 25 anys d’inclusió digital a la Xarxa Òmnia’. 2024. Tipus de lletra: Xarxa Punt TIC. Llicència: Tots els drets reservats.

El pròxim dijous 24 d’octubre, la Xarxa Punt TIC i la Xarxa Òmnia organitzaran una jornada conjunta al Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra. Sota el títol ‘Jornada de la Internet Social: 25 anys d’inclusió digital a la Xarxa Òmnia’, l’esdeveniment comptarà amb ponències, tallers, xerrades, activitats i moltes sorpreses més. Properament, s’obrirà el formulari d’inscripcions i es presentarà el programa. L’acte central serà la celebració dels 25 anys de la Xarxa Òmnia i el reconeixement de la tasca de les persones dinamitzadores, que treballen dia a dia per la inclusió social i digital afavorint l’accés a les noves tecnologies de petits i grans arreu del territori.

De moment, reserveu el dijous 24 d’octubre per acompanyar-nos i formar part d’aquesta trobada!

Us hi esperem a tots i a totes!