Xarxa Wi-Fi a Palau-solità i Plegamans
Xarxa Wi-Fi a Palau-solità i Plegamans.

A més del Punt TIC, la Xarxa Municipal de Zones Wi-Fi inclou la Casa Consistorial, la Masia de Can Cortès, l'edifici de Promoció Econòmica i el pavelló municipal Maria Víctor.

Tots aquests equipaments estan integrats en l'anomeda Anella Digital, la xarxa de fibra òptica de grans prestacions que ha instal·lat recentment l'Ajuntament per connectar bona part dels edificis públics municipals. Qualsevol persona que es trobi en una d'aquestes zones Wi-Fi pot connectar-se directament a Internet sense cap gestió prèvia; no cal dur a terme cap procés d'alta ni aportar dades personals. Només cal fer que el dispositiu informàtic cerqui la xarxa sense cable i s'hi connecti. Hi ha un màxim de temps de connexió ininterrumpuda, que està limitada a 60 minuts. Per continuar navegant, de forma immediata i sense problemes, només cal repetir el procés de connexió a la xarxa.

A més del servei Wi-Fi, el Punt TIC de Palau-solità i Plegamans s'ha convertit en un espai que facilita la vertebració entre el teixit associatiu del poble i han començat a aparèixer iniciatives cada vegada més participatives com ara els blocs de l'associació Dones per dones i la pàgina del Club de Jubilats.