Logotip dels Fiasco Awards 2013
.

Els Fiasco Awards arriben a la cinquena edició mantenint la seva filosofia i la manera de funcionar. Volen fomentar l'esperit crític i destacar aquells projectes TIC llançats durant l'any 2012 que prometien molt, però han acabat en “fiasco”.

Qualsevol persona, a títol individual, pot presentar una o diverses candidatures als Fiasco Awards 2013, referides a projectes propis o de tercers. Les candidatures poden fer referència a projectes, idees, productes o serveis de qualsevol àmbit del sector de les TIC i s’hauran de presentar abans del 5 de febrer. Per presentar una candidatura cal omplir i enviar aquest formulari.

El Fiasco Awards Team (FAT) validarà les candidatures d'acord amb uns criteris legals i de "fair play" que pretenen assegurar que les candidatures presentades són verídiques i estan alineades en forma i contingut amb els objectius i l'esperit del premi i proposarà uns finalistes.

Del 7 al 25 de febrer es realitzarà una votació popular per triar el guanyador d'aquesta edició, que es donarà a conèixer a l'acte de lliurament de premis, que tindrà lloc el 26 de febrer, a les 19:45 hores, al Pub KITTY O'SHEA'S (Carrer Nau Santa Maria, 5-7) de Barcelona.