Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Què és la Garantia Juvenil? Sessió de treball - 17 de juny

Publicat el 25/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Captura pantalla Web de Garantia Juvenil
Web de Garantia Juvenil, per Generalitat de Catalunya. 2016. Font: Web de Garantia Juvenil. Llicència: Tots els drets reservats

Què és la Garantia Juvenil? Com funciona? Quins canals i programes que s’estan desenvolupant? Com podem col·laborar? Per tal de respondre a aquestes preguntes, hem dissenyat una sessió de treball i debat sobre les oportunitats que ofereix la Garantia Juvenil i la participació dels joves. La convocatòria està prevista pel proper 17 de juny.

El programa de la sessió és el següent:

  • 10.30h - Presentació i benvinguda
  • 10.35h - Ponència a càrrec de la Sra. Marta Massagué, responsable del servei d'atenció i suport als joves a l'àrea d'Ocupació Juvenil al Servei d'Ocupació de Catalunya. Linies, estratègies i oportunitats que ofereix el programa.
  • 12.00h - Debat moderat sobre la participació dels joves en els programes de garantia juvenil i les accions de promoció de l'ocupabilitat. Pluja d'idees i diagnosi de necessitats.
  • 13.30h - Cloenda

La sessió es durà a terme de forma presencial a la seu del Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació (places limitades a 25 persones) i també es podrà participar a través d'una aula virtual (amb inscripció prèvia i places limitades).

 

Organitza la Xarxa Punt TIC amb el suport tècnic de Telàpolis.