Dones dinamitzadores preseleccionades a les “100 millors dinamitzadores de Telecentres”
Dones dinamitzadores preseleccionades a les “100 millors dinamitzadores de Telecentres”.

Les candidates de la Xarxa Punt TIC - Òmnia que han estat preseleccionades i a les quals podeu donar el vostre suport a través de la votació popular són: Ester Collado, dinamitzadora de l'Òmnia del Centre Cívic l’Escorxador a la Seu d’Urgell; Luisa Miralles, dinamitzadora de l'Òmnia Casa Caritat a la ciutat de Valls; Paloma Hernández, dinamitzadora del Punt TIC del Solsonès; i Anna Besolí, dinamitzadora del Punt TIC de l'Alt Urgell.

Les quatre han estat preseleccionades entre les candidates europees per a a aquests premis de reconeixement i ara és moment de demostrar el suport de la Xarxa a través de la votació pública que es realitzarà fins al dia 30 de novembre a través d'aquesta adreça.

Segons la normativa del concurs no cal estar registrat a la comunitat on es pot votar, consulteu les seves bases a través de la mateixa pàgina web. Ha arribat l'hora de votar!

El 2 de desembre es donarà pas a l’anunci de les 100 millors dinamitzadores de telecentres del món a través de la web de  Telecentre.org, on trobareu tota la informació respecte aquests premis de reconeixement.

Moltíssima sort a totes quatre!