A Punt TIC som #GentExperta
A Punt TIC som #GentExperta. Autor: Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2017.

Des de l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC estem treballant en la creació d'un catàleg d'experts, on les persones de les entitats gestores, dinamitzadores o que tinguin un altre tipus de vinculació amb la xarxa podran tenir el seu perfil d'expert/a. Serà una manera de recollir i donar a conèixer el talent que hi ha a la xarxa. A més, volem que esdevingui un recurs útil per a les persones o organitzacions que necessitin recórrer a un expert/a per fer una conferència, impartir un curs o fer-li una consulta al voltant de la temàtica que domina.

Aviat els/les agents de la xarxa podran crear el seu perfil al catàleg d'experts, però abans d'això, necessitem establir uns àmbits d'expertesa. Qui millor per fer-ho que les persones que en formaran part? Ens dones un cop de mà?

Només cal que pensis en quins àmbits som experts/es les persones implicades en la Xarxa Punt TIC i que ens ho facis arribar a través de Twitter o Instagram. Caldrà que ens mencionis i facis servir l'etiqueta #GentExpertaEns trobaràs a Twitter com @punttic i a Instagram com @xarxa_punttic.

Comencem a treballar entre tots i totes en el catàleg d'experts de Punt TIC, un recurs per posar en valor el talent de la nostra xarxa!