Foto amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de la galeria de Flickr de Thompson Rivers
Foto amb llicència CC BY-NC-SA 2.0 de la galeria de Flickr de Thompson River. flickr.com/photos/thompsonrivers/5147901968.

"Barcelona Activa Mentoring Program", una de les 30 mesures de la Taula Barcelona Creixement, té com a objectiu transferir l'experiència, el coneixement i el talent dels mentors als emprenedors i responsables de les petites i mitjanes empreses per afavorir-ne la consolidació, el creixement i la millora de la seva competitivitat.

El programa segueix el model de “mentoring” americà del Massachusetts Institute of Technology (MIT) i l'objectiu és que unes 50 companyies es beneficiïn cada any de la iniciativa.

Per a la prova pilot s'ha seleccionat un grup de 12 mentors que destaquen per la seva trajectòria empresarial en sectors estratègics i per la seva carrera professional dedicada a la gestió i formació empresarial, així com, sis PIME que han comptat amb el suport de Barcelona Activa en alguna etapa de la seva trajectòria. Són empreses que desenvolupen una activitat centrada en un sector estratègic per a la ciutat i tenen una facturació de més de 500.000 euros.

Més informació