Projeccions del documental sobre les noves tecnologies a Sant Feliu
Projeccions del documental sobre les noves tecnologies a Sant Feliu.

Els primers que tindran l’oportunitat de veure’l són els alumnes dels cursos del Telecentre del Palau Falguera i els participants de la Casa d’Oficis “Sant Feliu Ciutat Digital. Les diverses projeccions es faran la setmana del 23 al 27 de juny, en horaris de matí i tarda. 

Els següents que assistiran a aquests primers passis del documental Connectats són els residents del centre de discapacitats Llar Amistat de Can Llobera, alguns dels quals són flamants protagonistes del documental, com la Paquita Ros o el Juan Carlos Calderón, dos residents molt innovadors que es van apropar a les noves tecnologies mitjançant els cursos de Telecentre municipal del Palau Falguera.

Vosaltres també podreu veure el documental en aquesta primera fase de projeccions, ja que el divendres dia 27 –a les 17.15h- i el dilluns dia 30 –a les 10h- es faran al Telecentre del Palau Falguera projeccions obertes, a la vegada que es lliuraran els diplomes als alumnes que han realitzat cursos aquest any 2008.

Així doncs, animeu-vos i coneixeu més de prop l’experiència personal d’alguns santfeliuencs en el món de la Internet i la informàtica. Perquè un dels objectius del documental consisteix en mostrar els testimonis de diversos usuaris i usuàries novells en noves tecnologies –alguns dels protagonistes han estat alumnes dels cursos municipals d’alfabetització digital- així com de personatges locals rellevants en el camp de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet i de membres del món associatiu local.

Si no podeu assistir a aquestes primeres cites, es faran més projeccions a diferents espais de la ciutat fins el pròxim mes d’octubre, així que no perdeu l’oportunitat de gaudir d’aquesta interessant reflexió col·lectiva sobre la lluita contra la fractura digital i el fet que la societat ja es divideixi entre aquells que tenen accés a les noves tecnologies i els que no en tenen.

El documental té una durada de 25 minuts i s’ha realitzat amb un estil divulgatiu, amè i comprensible per a un públic de totes les edats. La seva realització ha estat possible gràcies a una subvenció del Programa de Nous Jaciments d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, el patrocini del Servei d’Ocupació de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Més informació en aquest web.