Logotip d'Adobe Youth Voices
Logotip d'Adobe Youth Voices.

Adobe Youth Voices apodera els i les joves arreu del món per tal que puguin comunicar les seves idees, mostrar el seu potencial i actuar en les seves comunitats. Els forma en eines multimèdia perquè a través de la creativitat puguin mostrar les seves opinions sobre problemàtiques socials que els afecten.

TakingITGlobal busca organitzacions que treballin amb joves per tal que puguin participar al projecte. Les organitzacions que resultin seleccionades podran assignar dos treballadors/ores al projecte, els quals rebran les eines i la preparació necessària per esdevenir educadors/ores d'Adobe Youth Voices, a través d'una formació en línia de vuit setmanes de durada. Un cop formats/des, hauran d'engrescar un grup de mínim 50 joves d'entre 13 i 18 anys per participar al projecte.

Els i les joves aprendran a fer servir diferents eines i a expressar-se a través del llenguatge multimèdia i durant el període d'un any hauran de presentar cinc projecte multimèdia de gran qualitat.

 

Perspectives - Youth insights on global issues. from TakingITGlobal on Vimeo.

  

Si voleu capacitar i implicar els i les joves en l'ús d'eines digitals innovadores per expressar-se de forma creativa, podeu presentar-vos a aquesta convocatòria emplenant aquest formulari abans del 31 de gener.

Font: Notícia de Telecentre-Europe