Procés participatiu per donar forma al IV Congrés de la CiberSocietat
Procés participatiu per donar forma al IV Congrés de la CiberSocietat.

El IV Congrés de la CiberSocietat tindrà lloc el nombre d'aquest any. Els organitzadors, l'Observatori per a la CiberSocietat i CitiLab-Cornellà, volen que tothom qui vulgui pugui participar en la gestació i organització d'aquest acte i han obert diverses vies de participació:

1. Tothom qui vulgui pot proposar temes que li agradaria que es tractessin al congrés. D'aquesta manera, el proper congrés serà el reflex dels interessos i la participació de tots i totes les participants que defineixin els temes a abordar, i un espai de experimentació i creació col·lectiva.

2. Es necessita la col·laboració de moltes persones per organitzar el congrés. Per això, han llançat la convocatòria per formar part del Comitè de recolzament a l'organització del IV Congrés de la CiberSocietat. El Comitè de Recolzament estarà format per un grup de persones amb la funció de col·laborar i participar proactivament i propositiva en els diferents aspectes organitzatius, logístics i operatius del congrés, en estreta col·laboració amb l'Equip Tècnic. Per participar-hi cal enviar un correu electrònic a l'adreça congreso2009 [arrova] cibersociedad.net, posant com a títol "Comitè de Recolzament". En aquest correu s'han d'expressar les motivacions per participar en el projecte, així com l'experiència i el perfil curricular que pot aportar a l'organització. Es pretén tenir el comitè format abans del 27 d'abril.