Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Primera sessió de la Technovation Girls Catalonia 2019

Publicat el 15/11/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Launch Event de la Technovation Girls Catalonia el 8 de novembre a l'Espai Bital de Barcelona
Launch Event de la Technovation Girls Catalonia el 8 de novembre a l'Espai Bital de Barcelona, per Associació Ciberespiral. 2019. Llicència: Tots els drets reservats

L'Associació Espiral, Educación i Tecnología i Technovation Girls Catalonia, en col·laboració amb la Biblioteca Montserrat Abelló, conviden el 21 de novembre a les 17.45h a la Biblioteca Montserrat Abelló a la primera sessió sobre dades i feminisme.

L'esdeveniment vol convidar a totes les nenes i adolescents d'entre 10 i 18 anys que vulguin canviar el món fent ús de la tecnologia. La primera sessió de l'edició 2019 serà sobre dades i feminisme amb la Catherine D’Ignazio, professora de ciència urbana al MIT i directora del Laboratori Dades + Feminisme.

La Catherine és escriptora, artista/dissenyadora i hacker-mama, i s'enfoca en la tecnologia feminista, l'alfabetització de dades i la justícia social. El seu pròxim llibre de MIT Press, "Data Feminism", en collaboración amb Lauren Klein, planteja pràctiques de ciència de dades més ètiques i potenciadores

També hi serà l'Ángela González Marino, R&D Electronics Engineer in HP Inc BCN, qui ajudarà a dinamitzar el debat. A més, les participants començaran a plantejar problemes i solucions Technovation de cara la pròxima temporada.

La inscripció és gratuïta i obligatòria.

Sota el lema Girls for a Change, l'edició 2020 de la Technovation Girls Catalonia, l'impulsa a Catalunya l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia.