Logotip Redes de Telecentros
Logotip Redes de Telecentros.

Aquest congrés reunirà responsables de diferents associacions de telecentres, dinamitzadors/ores, participants, personal tècnic de les Administracions públiques, empreses, entitats... i un llarg etcètera de persones professionals de la societat de la informació i la comunicació, provinents de diferents països.

Destaquen dins del programa les conferències a càrrec d'experts com ara Eduard Punset, Manuel Castell i Miguel Gonzalo Sancho, les trobades digitals, els espais oberts 3.0 entorn temàtiques relacionades amb l'ocupació i capacitació tecnològica, l'empoderament de la dona, l'Open Government... i la presentació d'experiències. Consulteu el programa complet aquí.

La Xarxa Punt TIC i Òmnia també tindran presència al congrés. D'una banda es presentarà la Xarxa Punt TIC i, de l'altra, els blocs dels Òmnia de presons.

Les inscripcions es realitzen a través del web del congrés. D'altra banda, el 20 de gener és el termini per enviar comunicacions entorn dos eixos: l'impacte dels telecentres i innovació, trobareu les bases en aquest enllaç.

Més informació: