Presenten un postgrau d'e-govern
Presenten un postgrau d'e-govern.

L'objectiu d'aquest postgrau és formar gestors públics en les diverses dimensions de l'e-govern: des de la millora del funcionament de les organitzacions públiques en els diferents àmbits de la gestió a la millora de la comunicació amb la ciutadania, incorporant també les dimensions externes de promoció econòmica i social a través de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). En aquest sentit, més enllà d'aprofundir en l'ensenyament de les noves tecnologies, el programa s'orienta a facilitar que els participants adquireixin uns coneixements i unes habilitats que els ajudin a analitzar, decidir, implantar i optimitzar les iniciatives en matèria d'e-govern per a la millora del govern i la gestió pública.

El programa del posgrau es pot consultar aquí. Per a més informació podeu contacta amb en Lluís Ràfols (lrafols@gencat.cat, tel. 93 567 23 97).

Les sessions informatives tindran lloc el 17 de novembre i el 10 de desembre, a les 19:30 hores, a l'Escola d'Administració Pública de Catalunya (C/ de Girona, 20 - Barcelona). Cal confirmar l'assistència a l'adreça electrònica: lrafols@gencat.cat (Indiqueu en el missatge el vostre nom, l'organisme on treballeu i un telèfon de contacte).