El mes de maig el Govern català va aprovar el Pla idigital, l’estratègia digital que vol fer de Catalunya un referent europeu de societat digital generadora de creixement econòmic. La Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació farà la presentació del pla el dimecres, 27 de juny, a Barcelona.

TIC, icona a Twitter del Canal TiC del Departament d’Empresa i Ocupació
TIC, icona a Twitter del Canal TiC del Departament d’Empresa i Ocupació..

L’idigital és l’aposta del Govern per desenvolupar plenament la societat digital catalana com a eina per a la recuperació econòmica del país. Aquest pla promou la participació activa de tots els agents implicats en el desenvolupament de la societat digital a Catalunya, en un model de col·laboració público-privada integrat i eficient. Tot això, en línia amb els objectius de l’Agenda Digital per a Europa, amb l’Estratègia Catalunya 2020 (ECAT 2020) i el Pla de Govern 2011-2014.

Roca Barcelona Gallery (C/ Joan Güell, 211. Barcelona) acollirà dimecres 27 de juny, de 19:30 a 21:00 hores la presentació del Pla idigital. L'assistència és gratuïta, però cal realitzar la inscripció, ja que l'aformanet és limitat. Per formalitzar la inscripció podeu emplenar aquest formulari o trucar al o trucant al 902 790 379.