Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2019
Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2019. Autor: CTecno. 2019. Llicència: Tots els drets reservats.

El Baròmetre és un estudi anual que analitza la situació del sector a Catalunya i actua com a un marc excel·lent per generar reflexió, debat i propostes de futur sobre la realitat del sector i la seva elasticitat, capacitat de creixement i tendències.

L'edició 2018 van participar 1.025 empreses repartides entre 499 empreses d’oferta i 526 empreses de demanda del sector tecnològic. Són dades del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018. El 18 de juliol, es podran conèixer les dades actualitzades del sector tecnològic a Catalunya, ja que, es presentarà la nova edició de l'estudi. El Cercle Tecnològic de Catalunya realitza de manera anual una anàlisi quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’objectiu de detectar els reptes i la visió de futur del sector.

La benvinguda institucional de l'acte anirà a càrrec de Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i el Sr. Jordi William Carnes, president del Cercle Tecnològic de Catalunya.

L'inscripció és gratuïta i es pot realitzar a través d'aquest enllaç.