familia digital, presentació de la guia "20 normes per convertir el teu fill menor en un cibercriminal"
Presentació de la guia "20 normes per convertir el teu fill menor en un cibercriminal".

La 6a tinenta d'alcalde i regidora d'Hisenda,Tecnologia i Projecció Exterior, Montse Mínguez, va presidir la presentació de la guia “20 normes per convertir el seu fill menor d’edat en un autèntic cibercriminal”, obra de l'advocat lleidatà Ramon Arnó. L'obra es va presentar al Col·legi d'Advocats i hi va assistir també el degà del Col·legi d'Advocats de Lleida, Simeó Miquel.

Aquesta guia, publicada en format digital  està escrita en tó irònic i intenta transmetre i orientar el paper dels progenitors davant el fenomen d’Internet i de les xarxes socials per protegir els drets i la intimitat dels menors d’edat.

La guia es pot descarregar en aquest enllaç.

Ramon Arnó és un advocat expert en temes relacionats amb protecció de dades i les implicacions legals de l'ús de les TIC, Internet i les xarxes socials. És també promotor del servei web www.lafamiliadigital.es pensada com ajuda a les famílies que tenen dubtes o volen saber més respecte a temes tecnològics que els afecten.

La presentació forma part de les que Informàtica de l'Ajuntament de Lleida ha organitzat per a celebrar el Dia Mundial d'Internet.