Logotip de l'entitat ECOM
Logotip de l'entitat ECOM.

Organisme: ECOM.

Adreçat a: Podrà participar a aquesta convocatòria qualsevol persona, entitat, institució o empresa del territori estatal.

Categories:

  1. Innovació: Iniciatives innovadores des de l’àmbit de l’I+D o qualsevol altre que, sense estar vinculat a qüestions tecnològiques, incorpori conceptes innovadors per al seu desenvolupament i faci referència a qualsevol aspecte de la vida quotidiana.
  2. Projecció social: Iniciatives que tinguin per objecte divulgar i transmetre al conjunt de la població el concepte d’autonomia personal, autodeterminació i vida independent que garanteixen la plena participació a la societat de les persones amb discapacitat física.
  3. Igualtat d’oportunitats: Iniciatives que fomentin la igualtat d’oportunitats de les persones amb discapacitat física des de tots els àmbits que intervenen en el desenvolupament de la persona: treball, educació, salut, temps lliure, habitatge, accessibilitat...

Premis: El premi de cada categoria serà un guardó que serà lliurat durant la cerimònia que es realitzarà en el marc del sopar commemoratiu del 40è Aniversari d’ECOM.

Termini de presentació de propostes: 27 de setembre de 2011, a les 15:00 hores.

Més informació: