Logotip de la Fundació Fundetec
Logotip de la Fundació Fundetec.

Les categories dels Premis Fundetec 2014 són:

a) Millor Projecte d'entitat no lucrativa per a la Ciutadania
b) Millor Projecte d'entitat pública per a la Ciutadania
c) Millor Producte o Servei de microempresa de base tecnològica per a l'augment de la Competitivitat de la Pime
d) Millor Projecte d'entitat privada per al foment de la Ciutat Intel·ligent

Les candidatures podran presentar-se fins a la mitjanit del dijous 18 de desembre de 2014. Hauran de correspondre a projectes que hagin començat a executar-se a partir del 30 de juny de 2012 a l'Estat espanyol i hagin finalitzat o estiguin com a mínim al 25% d'execució. En el cas de les microempreses, han d'estar constituïdes amb posterioritat a l'1 gener 2013.

Un jurat compost per importants personalitats de referència en el sector tecnològic serà l'encarregat de triar als guardonats, en base a criteris com la innovació i originalitat del projecte, el seu impacte en la ciutadania, la millora de la qualitat de vida dels ciutadans, l'augment i sostenibilitat de l'ocupabilitat, el foment de la competitivitat de les empreses o la millora de la qualitat dels serveis municipals.

A principis de febrer de 2015 es donaran a conèixer els 12 finalistes seleccionats de la convocatòria (tres per categoria), i els quatre guanyadors es faran públics durant l'acte de lliurament de premis, que tindrà lloc el 5 de març a Madrid. Els quatre projectes guanyadors rebran un trofeu commemoratiu i un premi de 6.000 euros en el cas de les categories a i c.