Premis Emprenedors Alt Empordà
Premis Emprenedors Alt Empordà.

Organisme: Associació de Joves Empresaris de Girona (AJEG), Ajuntament de Figueres, Consell Comarcal de l’Alt Empordà, setmanari L’Empordà i Associació Fòrum Imagina.

Objecte: Els premis tenen com a objectiu la dinamització i promoció de la iniciativa emprenedora a la comarca i el reconeixement de l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Categories:

  • Premi jove empresari: Premiarà a l’empresari empordanès menor de 42 anys que hagi tingut una trajectòria empresarial més destacada.
  • Premi emprenedor: Es premiarà el projecte d’empresa més viable, innovador i amb major potencial de creixement.
  • Premi a la millor idea de negoci: Es premiaran les idees de negoci més creatives dels estudiants dels Instituts de la comarca.
  • Premi a la línia de negoci innovadora: Premiarà a aquella empresa que hagi estat capaç d’obrir la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.

Requisits: Poden participar-hi totes les persones amb domicili a la comarca de l’Alt Empordà. En el cas del premi emprenedor hi poden participar totes les persones que vulguin crear una empresa amb domicili social a la comarca de l’Alt Empordà. En el cas del premi a la millor idea de negoci hi poden participar tots els estudiants dels Instituts de la comarca.  No s’acceptaran fundacions ni associacions.

Termini de presentació de candidatures: 20 d'abril de 2012.

Més informació: