Logotip Premis Cre@tic
Logotip Premis Cre@tic.

Organisme: TecnoCampus Mataró-Maresme

Objecte: Promoure la iniciativa empresarial dins l'àmbit tecnològic i la innovació i contribuir al desenvolupament socioeconòmic de Mataró mitjançant el suport econòmic i logístic a nous projectes empresarials.

Beneficiaris:

  1. Persones que, de manera individual o col·lectiva, tinguin una idea de negoci relacionada amb la tecnologia i la innovació i vulguin posar-la en marxa.
  2. Empreses relacionades amb la tecnologia i la innovació i que hagin iniciat la seva activitat al llarg d’aquest any 2011 (s’entendrà com a data d’inici d’activitat la que consti com a data d’alta a la declaració censal d’Hisenda de l’activitat principal de l’empresa participant).

Dotació dels premis:

  • Primer classificat: Dotat amb un premi en metàl·lic de 7.000 euros. 50% de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora Nau Minguell.
  • Segon classificat: Dotat amb un premi en metàl·lic de 1.500 euros. 50% de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora Nau Minguell.
  • Tercer classificat: Dotat amb un premi metàl·lic de 1.000 euros. 50% de bonificació durant un any en la instal·lació en modalitat open space a la incubadora Nau Minguell.

Termini de presentació del projecte empresarial: 11 d’octubre de 2011 a les 13:00 hores.

Llirament de premis: El 17 de novembre, en el marc de la Nit amb Visió, es donaran a conèixer els tres guanyadors/ores dels premis.

Més informació: