Logotip FIAS
Logotip FIAS.

En el marc del I Congrés Internacional de Telecentres, que s'ha celebrat a Sevilla durant el 24 i 25 de gener, s'han lliurat els Premis Internacionals Telecentres 2011, que han volgut "reconèixer i visualitzar la tasca que es realitza a Internet per a la promoció i difusió de continguts en la xarxa".

Hi ha hagut dues tipologies de premis: Premis del jurat als millors mitjans i continguts digitals a la xarxa i els Premis a les millors experiències.

A aquesta segona categoria participaven totes les comunicacions que s'han presentat al Congrés explicant experiències de telecentres i xarxes de telecentres d'arreu. Entre d'altres, hi havia una presentada per l'Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC sobre la nostra xarxa (Punt TIC: una red que reequilibra el territorio), una altra de la Fundació Televall (Evolución de un telecentro hacia la sostenibilidad: Televall en Catalunya) i tres de FIAS: Mujeres, TIC y prisión: Dones 2.0, Mujeres, TIC y prisión: La Isla Radio Blog i la premiada dins l'apartat de comunicacions escrites TIC y prisión.

Per conèixer la resta de premiats podeu llegir aquesta notícia.

 

A continuació teniu la comunicació premiada “TIC y prisión”: