Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista
Premi Narratives digitals per a la prevenció de la violència masclista.

Aquest premi es convoca en el marc del Dia Internacional contra la violència vers les dones, que es commemora el 25 de novembre. Neix amb l'objectiu de fomentar la presència pública d'idees, opinions, reflexions i expressions que posin èmfasi en la prevenció de la violència masclista i que contribueixin al repte de la construcció d'una societat lliure d'aquesta xacra social. També pretén fomentar l'ús de les tecnologies per formar i expressar les idees i les opinions, donar reconeixement a les persones que contribueixen a la construcció d'una societat cada dia millor, i generar idees i recursos per a la prevenció de la violència masclista.

El certamen és obert a tothom i pretén animar els/les participants dels Punt TIC i la ciutadania en general a generar continguts digitals al voltant del tema proposat. Podran ser àudios, vídeos, multimèdia, imatges (fotografia, il·lustració, dibuix...) o un conjunt de les mateixes i s'hauran de poder llegir, visualitzar o escoltar en menys de 10 minuts.  Caldrà que manifestin una idea, opinió, reflexió o expressió que contribueixi a la prevenció de la violència masclista. Es podran elaborar en català, castellà o anglès. Caldrà publicar els treballs en algun espai virtual i després fer arribar un correu electrònic a l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC.

El termini de presentació de les propostes serà del 10 de novembre al 23 de desembre de 2014. Les candidatures s'enviaran a la bústia oficina.tecnica@punttic.cat abans del 25 de novembre, indicant a la línia d'assumpte “Premi narratives contra la violència masclista”.

La proposta gunayadora es donarà a conèixer dimecres 21 de gener de 2015, en el marc de la Jornada de la Internet Social i rebrà com a premi una càmera GoPro Hero.

La Xarxa Punt TIC convoca aquest premi amb el suport de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació, l'Institut Català de les Dones i el programa Telecentre Women de la Fundació Telecentre.org. Així, els/les membres del jurat seran representants d'aquestes tres institucions.

Per a més informació podeu consultar les bases del premi en català, castellà i anglès.