En el marc de la línies estratègica de suport a entitats i empreses del SFOL, el punt TIC Falguera està impulsant l'assessorant en matèria de màrqueting on line.

.

La Mari Carmen Santamaría, responsable del Casal de la Dona de Sant Feliu de Llobregat ja ha tingut el primer contacte amb el personal del telecentre a on se li ha proposat no només canvis a la web (motiu inicial pel que va venir) si no una veritable estratègia de comunicació que va molt més enllà.

Per exemple, es reformarà el bloc, en quant a disseny però sobretot incloent un calaix de subscripció via mail. Alhora també el facebook i el twitter de l'entitat es retocaran. I el més important es que es vincularàn automàticament totes les eines per reduir la feina d'administració de les mateixes. Hi haurà encara més accions, tot amb l'objectiu d'apropar a la ciutadania al màxim les activitats que fan.

En una segona fase es tractaran canvis en el model de gestió documental, per exemple fent servir eines de Cloud Computing que permeten emmagatzemar i compartir-la des de qualsevol lloc.

Si pertanyeu a una entitat o un petit comerç, aprofiteu aquest servei gratuït individualitzat que s'ofereix des del punt TIC Falguera.

Truqueu-nos al 93 666 61 80 o envieu un correu a telecentre@santfeliu.cat