Logotip de Telecentre-Europe
Logotip de Telecentre-Europe.

Telecentre Europe està formada per 60 xarxes de telecentres locals, regionals i estatals de 33 països diferents. Compta amb una comunitat Ning adreçada als professionals dels diferents projectes que la conformen, per tal de facilitar la interacció entre dinamitzadors/ores, compartir coneixements i formar aliances, per incrementar així l'impacte dels telecentres. La llengua de comunicació en aquesta comunitat és l’anglès.

Participar a la comunitat pot resultar molt útil als dinamitzadors/ores de la Xarxa Punt TIC per estar informats i informades, així com per compartir idees i posar en marxa projectes col·laboratius. Ara, a més a més, la comunitat virtual de Telecentre-Europe té en marxa un petit concurs, a través del qual cada mes destaca els/les membres més actius i els hi premia amb medalles.

Aquest concurs es va iniciar el passat mes de juny com una estratègia de participació i per recompensar aquells membres que “donen vida” a la comunitat amb les seves aportacions. Ara és en marxa el concurs d'agost. A principis de setembre els comptadors de tots els membres es tornaran a posar en zero i s'aniran destacant les persones que facin aportacions durant el mes. Consulteu les normes del concurs aquí.

Animeu-vos i doneu-vos d'alta a la comunitat de Telecentre-Europe. És tota una oportunitat per poder treballar de manera col·laborativa en accions d’e-inclusió, millora de competències digitals i l’emprenedoria social.