Del 18 al 24 de març se celebra la campanya Get Online Week, que enguany se centra en fomentar les competències TIC i els estudis en noves tecnologies entre els i les joves, per tal de facilitar l'ocupabilitat juvenil. Si al vostre Punt TIC organitzeu alguna activitat en el marc d'aquesta iniciativa, no oblideu afegir-vos al comptador de participants!

Mapa de participants de Get Online Week 2013
Mapa de participants de Get Online Week 2013.

A les poques hores del seu llançament, la campanya Get Online Week ja compta amb més de 5.000 participants. Així ho reflecteixen el comptador i el mapa que s'han activat amb l'objectiu de mostrar la participació per països en aquesta setmana europea de les competències digital.

Get Online Week està liderada per Telecentre-Europe i compta amb la participació de diferents xarxes de telecentres, entre elles, la Xarxa Punt TIC, des de la qual animem tots els dinamitzadores i dinamitzadores a organitzar activitats en el marc d'aquesta iniciativa. Si necessiteu idees consulteu les tres propostes que us fem. I no oblideu registrar la vostra participació al mapa de Get Online Week!