Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Participareu a Get Online Week 2014?

Publicat el 21/03/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
GOW
GOW

Del 24 al 30 de març de 2014 es desenvoluparà la Get Online Week, campanya d'apoderament digital per impulsar l'ocupació, la formació en competències digitals, la certificació i els llocs de treball digitals arreu d'Europa. Si al vostre Punt TIC organitzeu alguna activitat en el marc d'aquesta iniciativa, no oblideu enviar-nos la informació de l’activitat, fotos, vídeos...per publicar-ho.

Telecentres de 30 països, entre ells la Xarxa Punt TIC, organitzaran activitats en el marc d'aquesta iniciativa amb l'objectiu d'apropar les noves tecnologies a milers de persones. Aquesta nova edició se centrarà en l'ocupació i els llocs de treball digitals, tot buscant aconseguir que l'oferta i la demana de competències digitals coincideixin. Pretén sensibilitzar i abordar alguns punts clau que poden contribuir a les necessitats d'ocupació: la formació en competències digitals, les certificacions en TIC i l'accés a llocs de treball digitals.

 

Telecentre-Europe anima totes les xarxes i els telecentres europeus a participar en la Get Online Week 2014, organitzant activitats i formacions. Si necessiteu idees aquí us expliquem una activitat que s’inclourà durant aquesta setmana i que realitza el Teb:

 

Des de Barcelona, el Teb està col·laborant amb una nova iniciativa europea. Es tracta d'una xarxa social similar a LinkedIn, però dirigida exclusivament als joves. El treball del jovent centra totes les energies d'aquesta nova xarxa.

Es diu
Yourock i està promoguda per una organització britànica. Compta amb la col·laboració de 18 països, i es llança en 13 idiomes. El Teb, que és membre d'una organització europea, vol impulsar aquesta iniciativa de manera que estigui disponible per als joves del nostre país.

Us volem animar a participar-hi, introduint els vostres currículums socials a la xarxa, de cara a brillar com a diamants (rocks) davant dels empresaris que entrin a la plataforma a buscar nous empleats.

Presentació amb més informació sobre la xarxa social Yourock.

 

També podeu consultar la web http://gow2014.wordpress.com/, creada per la Asociación Comunidad de Redes de Telecentros, on trobareu més activitats de tot Espanya.

Des de la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació animem a tots els dinamitzadores i dinamitzadores de la nostra xarxa a organitzar activitats en el marc d'aquesta iniciativa i fer difusió i comentaris a través de les etiquetes #GOW14ES i #GOW14!